Custom


CUSTOM-MADE

Vind je niet direct wat je zoekt? Wil je graag een speciale gelegenheid of betekenisvolle herinnering vereeuwigen in een juweel? Of wil je jezelf trakteren omdat je het simpelweg verdient? Allemaal fantastische redenen om jouw juweel op maat te laten maken. 

Je bent hiervoor van harte welkom op afspraak in het atelier te Londerzeel. We bespreken dan samen het ontwerp, materiaal, edelstenen en budget.

Ik streef ernaar om jouw juweel een leven lang te laten meegaan. Met de juiste zorg kan het dus jouw sanseveria, jouw schoonmoeder en uiteindelijk jezelf overleven. Het perfecte erfstuk. Dit kan omdat ik werk met duurzame en kwaliteitsvolle materialen: 18kt goud en unieke edelstenen.

Rome is niet in één dag gebouwd, hetzelfde geldt voor jouw juweel. Reken 3 à 8 weken vooraleer jouw pièce unique klaar is om mee met jou op spannende avonturen te gaan.

RECYCLING

Als je nog ergens, diep weggestopt in een onderste schuif, oud goud hebt liggen kan je dit meenemen op onze afspraak. Dan bekijken we de mogelijkheden. Let wel, niet alle oude juwelen zijn geschikt voor recycling.

WEBSHOP 

Neus gerust even rond in de webshop, treat yourself to some candy.

Aangezien er een gelimiteerde stock is, wordt elk juweel met de hand gemaakt van zodra jouw bestelling geplaatst is. Dit betekent dat het 3 à 8 weken kan duren vooraleer jouw bestelling klaar is voor verzending of ophaling in het atelier.

CONTACT

Als je vragen hebt over een bepaald juweel, over maten,... aarzel dan niet om contact op te nemen via [email protected].