About


ABOUT THE JEWELLERY

Jolien Mees maakt juwelen die harten laten smelten. Dat doet ze met ontwerpen die tijdloos zijn, maar toch schaamteloos een eigenzinnige en speelse touch uitstralen.

De juwelen kunnen een leven lang gekoesterd worden, om ze uiteindelijk door te geven aan de volgende generatie. En om dat mogelijk te maken werkt ze met de meest duurzame materialen: 18kt goud in combinatie met unieke edelstenen.

Jolien heeft een vaste collectie die je naar eigen smaak kan personaliseren. Alle juwelen worden met de hand gemaakt in haar atelier te Londerzeel, waardoor je steeds met een pièce unique naar huis gaat.

ABOUT THE DESIGNER

Het heeft 30 jaar geduurd vooraleer Jolien ontdekte waar haar passie lag. Ze studeerde eerst psychologie en logopedie, startte haar eigen praktijk in 2016 maar haar buikgevoel vertelde dat er iets niet klopte. Ze volgde dit buikgevoel (en een opleiding tot goudsmid). Nu houdt ze van wat ze doet: het ontwerpen en met de hand vervaardigen van op maat gemaakte juwelen.

Ze heeft de fantasie van een 5-jarig meisje met palmboomstaartjes en kan door haar vakmanschap deze fantasie vertalen naar de speelse ontwerpen die haar zo typeren.

Het aaien van Sylvain (haar hond) zijn zijdezachte oortjes is iets waar ze eindeloos van geniet. Maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plaatsen en mensen maakt haar gelukkig. Ze hoopt jou ook snel te mogen ontdekken!