About

ABOUT THE JEWELLERY

Jolien Mees maakt juwelen die harten laten smelten. Dat doet ze met eigenzinnige en romantische ontwerpen die samen met hun drager op avontuur willen. De wijde wereld ontdekken.

Haar juwelen willen een leven leiden, meeschrijven aan het verhaal van hun drager, gekoesterd en uiteindelijk doorgegeven worden aan de volgende generatie. En om dat mogelijk te maken werkt ze met de meest duurzame materialen: 18kt goud in combinatie met unieke edelstenen.

Jolien heeft een vaste collectie die je naar eigen smaak kan personaliseren. Ze zet jouw wildste dromen om in een juweel. Alle juwelen worden met de hand gemaakt in haar atelier te Londerzeel.

ABOUT THE DESIGNER

Het heeft 30 jaar geduurd vooraleer Jolien ontdekte waar haar passie lag. Ze studeerde eerst psychologie en logopedie, startte haar eigen praktijk in 2016 maar haar buikgevoel vertelde dat er iets niet klopte. Ze volgde dit buikgevoel (en een opleiding tot goudsmid). Nu houdt ze van wat ze doet: het ontwerpen en met de hand vervaardigen van op maat gemaakte juwelen.

Ze heeft de fantasie van een 5-jarig meisje met palmboomstaartjes en kan door haar vakmanschap deze fantasie vertalen naar de eigenzinnige en speelse ontwerpen die haar zo typeren.

Het aaien van Sylvain (haar hond) zijn oortjes is iets waar ze eindeloos van geniet. Maar ook het ontdekken van nieuwe mooie plaatsen en mensen maakt haar gelukkig. Ze hoopt jou ook snel te mogen ontdekken!